Toimitusehdot


Maksutavat

Yksityisasiakkaat maksavat tuotteet ja niiden postikulut tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n
(entinen Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Yritys- ja yhdistysasiakkaat voivat lisäksi maksaa tilauksensa laskulla.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Liberamente Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7, Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimituskulut: Hintoihin lisätään toimituskulut: 5 € kirjoille.
Toimitusaika: 1-2 viikkoa tilauksesta.
Toimitustapa: Tuotteet toimitetaan postitse.
Arvonlisävero: Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Takuu: Vaihdamme viallisen tuotteen 8 päivän aikana.

Tuotteen palautusoikeus

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän rajoittamaton palautusoikeus.
Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessa, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ilmoita palautuksen syy.
Maksun palauttamista varten ilmoita pankkitilin numero.

Tietosuoja

Sitoudumme kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa.

Pyydämme henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriämme varten, emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Rekisteristä vastaava henkilö

Marianna Stolbow

Rekisterin nimi

LiberaMente Oy:n asiakasrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Tuotteistamme informoiminen ja yhteydenpito asiakkaisiin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:
- Asiakkaan etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Postiosoite
- Puhelinnumero
- Asiakasnumero
- Tiedot käsitellyistä tilauksista ja tilatuista tuotteista

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas tilaa tavaraa tai ostaa oikeuden suorittaa FDAS-testin.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta muille tahoille.

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. ATK -pohjainen järjestelmä sijaitsee yrityksen suojatussa sisäisessä verkossa. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti.

Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioista vastaava henkilö.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.